Rondvaart IJsselmonde

Onze derde vaarroute is een rondvaart om het eiland van IJsselmonde. In deze boottocht van vijf uur komt u onder andere langs Dordrecht en varen we over de Oude Maas. Aan boord geniet u van uitgebreide catering, variërend van eenvoudige lunches tot luxe buffetten. Ideaal voor een verjaardagsfeest, bedrijfsuitje of bruiloft.

  • Unieke kijk op Rotterdam en de regio
  • Ruime keuze uit dranken, lunch, diner en snacks
  • Compleet verzorgd arrangement mogelijk
  • Perfect voor evenementen tot 150 personen

Informatie aanvragen

Tarieven rondvaart IJsselmonde

De prijs voor een rondvaart is afhankelijk van de boot die u huurt en de eventueel gekozen catering. De kosten voor de schipper en ander personeel zijn verwerkt in de prijzen van de boot en de catering. Indien u geen gebruik maakt van de catering brengen wij personeelskosten in rekening van €25,- per uur. We hebben twee boten ter beschikking voor de boottocht: Gemini 1 en Gemini 2. De Gemini 1 biedt ruimte aan gezelschappen tot maximaal 50 personen. De Gemini 2 is geschikt voor maximaal 150 personen, waarvan er 90 in de luxe en gezellige salon kunnen zitten. Voor de resterende gasten is er plaats op het buitendek.

Totaalprijs
Gemini 1 € 1.300,- *
Gemini 2 € 1.425,- *
* De prijzen zijn exclusief btw.

Wat betreft de catering hebben we een zeer uitgebreid assortiment, zodat u gedurende de hele rondvaart om de IJsselmonde niets tekort komt. Ons drankassortiment bevat naast koffie, thee, melk en frisdranken ook diverse alcoholische dranken. Het is mogelijk om de dranken per glas en/of fles af te nemen of het gehele assortiment af te kopen. Dit geldt voor zowel nationale als internationale dranken. Op het gebied van eten verzorgen we lunches, maar een compleet diner inclusief dessert behoort ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie en de specifieke prijzen verwijzen we u graag naar de pagina met al onze tarieven.

Route IJsselmonde

De standaard opstapplaats voor de rondvaart is onze vestiging in Rotterdam. De boot ligt in de Sint-Janshaven aan de Bijlstraat 18. Op aanvraag is het mogelijk om op een andere plaats op te stappen. De tocht brengt u langs verschillende highlights in Rotterdam zoals de Erasmusbrug en stadion De Kuip, alvorens we via Kinderdijk richting Dordrecht varen. Daarna gaan we over de Oude Maas richting Botlek en Pernis.

Arrangement

U kunt de rondvaart om IJsselmonde compleet naar eigen wensen inrichten, maar we bieden ook een volledig verzorgd arrangement aan. In dat geval hoeft u alleen aan boord te stappen en te genieten. Wij verzorgen dan voor u:

  • Feestelijke welkomstcocktail
  • Nootjes en zoutjes op tafel
  • Bittergarnituur
  • Drankjes uit binnenlands assortiment
  • Koud/Warm/Dessertbuffet

Om gebruik te maken van bovenstaand arrangement vinkt u in het contactformulier onder het kopje ‘Aanbiedingen’ arrangement 3 aan. Wat betreft de kosten rekenen we € 1.175,- voor de huur van de Gemini 1 en € 1.300,- voor de huur van de Gemini 2. Daarnaast is het tarief voor de totale catering € 59,95 per persoon (excl. btw).

Contact

Bent u geïnteresseerd in een compleet verzorgde rondvaart rond IJsselmonde? Neem dan direct telefonisch contact met ons op via 06 54 61 65 31 of vul het contactformulier in.

Bel ons Contact