Borrelboot Rotterdam

Stap aan boord van onze borrelboot in Rotterdam en geniet van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft. Klets bij met uw vrienden, collega’s of familie terwijl u aan de bar een drankje bestelt. Tegelijkertijd kunt u zich verbazen over het uitzicht: de Euromast en Erasmusbrug passeren terwijl u borrelt en geniet van de heerlijkste hapjes. En het leukste is dat wij alles voor u regelen. Trossen los en geniet! Het huren van een borrelboot in Rotterdam bij Gemini in het kort:

  • Bar met diverse soorten dranken
  • Voor gezelschappen tot 150 personen
  • Ideaal voor uw bruiloft, party of bedrijfsuitje
  • Keuze voor het serveren van diverse borrelhapjes
  • Inclusief schipper

 

Tarieven borrelboot Rotterdam

De huurprijs van onze borrelboot is afhankelijk van het type boot, het aantal uren dat u de boot wilt huren en eventuele catering. Op onze tarievenpagina is een uitgebreid overzicht te zien van alle mogelijkheden.

Rotterdam vanaf het water

De borrelboot in Rotterdam boekt u op iedere gewenste datum en tijdstip. U heeft bij ons de keuze uit onze twee typen partyboten: kies zelf waar u aan boord stapt. Tijdens de borreltocht vaart onze Gemini 1 of 2 op een rustig tempo langs als het moois dat Rotterdam te bieden heeft. Ondertussen is onze bar met Hollandse gedestilleerde dranken non-stop geopend. Uw borrel is uit te breiden met diverse borrelarrangementen. Zo heeft u een drankje in uw ene hand en een borrelhapje in de ander. Dat klinkt voor ons als een perfecte combinatie. We kunnen ook uw muzikale entertainment verzorgen. Bespreek met ons uw wensen en wij maken het een dag om nooit meer te vergeten.

 

Onze Rotterdamse borrelboten

Borrelboot Gemini 1

Aantal personen: 50

Geniet van een intieme sfeer op de Gemini 1. Al rustig kabbelend varen we u langs de skyline van Rotterdam. Op het dek van de borrelboot geniet u tijdens een zomerse dag van het uitzicht terwijl de frisse buitenlucht langs u heen gaat. Met een hapje en een drankje maken we uw bruiloft, verjaardag, feest, bedrijfspresentatie, bedrijfs- of personeelsfeestje tot een waar feest.

Ontdek borrelboot Gemini 1

 

Borrelboot Gemini 2

Aantal personen: 150 personen

Aan boord van dit type borrelboot is binnen en buiten plaats voor in totaal 150 personen. Binnen bieden wij plaats voor in totaal 90 personen en op het zonnedek zijn ook nog eens 100 plaatsen. Bij mooi weer geniet u buiten van de mooie omgeving met de zonnestralen op uw gezicht. Onze bemanning staat garant voor de perfecte verzorging van uw feest.

Ontdek borrelboot Gemini 2

 

MPS. Parel van de Maas

Party & rondvaartschip Mps. Parel van de Maas is een geweldige en unieke beweging op het water!

Mps. Parel van de Maas, is per 1-7-2022 onderdeel van de Partyservice Nederland vloot, waar ook Mps. De Ameland en Mps. De Brandaris, Mps. Marlina, Mps Gemini en Mps Gemini 2 bijhoren, deze schepen zijn allen de trots van Partyservice Nederland.

Bepaal zelf uw op- en afstapplaats

Wanneer u voorkeur heeft voor een specifieke opstapplaats, kunnen we dit in overleg regelen. Rotterdam biedt verschillende opstapplaatsen waar we onze borrelboot kunnen aanmeren. Vanaf die plek varen we het hele jaar een van onze drie vaarroutes door de haven van Rotterdam.

 

Havenrondvaart 1

Duur: drie uur

Vanaf Rotterdam zetten we koers naar het Botlek-gebied en varen we terug via de Eemhaven en Waalhaven. Pluspunt: het prachtige uitzicht over de skyline van Rotterdam.

Havenrondvaart 2

Duur: vijf uur

We varen van Rotterdam naar de Maasvlakte via de stormvloedkering, Hoek van Holland, Maasvlakte, Rozenburgsluis, Pernis, Eemhaven en Waalhaven.

Havenrondvaart 3

Duur: vijf uur

Boottocht rond het eiland van IJsselmonde. Via de Brienenoordbrug over de Noord, langs Dordrecht en over de Oude Maas naar Pernis via het havenbied.

Wilt u graag een andere bijzondere vaarroute varen, vraag ons dan naar de mogelijkheden. In overleg is er veel mogelijk op onze borrelboot.

Neem contact op

 

Contact opnemen

Wanneer u meer informatie wilt over onze Rotterdamse borrelboot, de diverse arrangementen of opstapplaatsen, neemt u contact met ons op door te bellen naar 010 268 80 19 een e-mail te sturen naar gemini@partyservice.nl of door het contactformulier in te vullen.